| 
				
					| Margposteier |  
					|  |  
					| Ca. 20 stykker. |  
					| 
							
								| Ingredienser |  |  
							
									| Deig: 3 1/2 dl hvetemel
 125 g smør/margarin
 3 ss iskaldt vann
 
 Fyll:
 200 g hasselnøttkjerner
 2 1/2 dl melis
 2 egg
 
 |  |  
					| Slik gjør du |  
					| Smuldre hvetemel og smør sammen. Ha i kaldt vann og rør deigen raskt sammen. Dekk med plast og legg kaldt i minst 1 time. Kjevle deigen ut til ca. 2 mm tykkelse. Stikk ut sirkler som er 2 cm større i diameter enn formene. Trykk deigen godt ned i formene og skjær bort overflødig deig.
 
 Fyll: Hakk nøttene i matmølle eller mal de på mandelkvern. Bland nøtter, melis og egg godt sammen. Fordel fyllet i godt smurte sandkakeformer og stek de midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
 |  
					| Kilde: ho Wenche |  |