Tilbake

Margposteier

Ca. 20 stykker.
Ingredienser  
Deig:
3 1/2 dl hvetemel
125 g smør/margarin
3 ss iskaldt vann

Fyll:
200 g hasselnøttkjerner
2 1/2 dl melis
2 egg
Slik gjør du
Smuldre hvetemel og smør sammen. Ha i kaldt vann og rør deigen raskt sammen. Dekk med plast og legg kaldt i minst 1 time.
Kjevle deigen ut til ca. 2 mm tykkelse. Stikk ut sirkler som er 2 cm større i diameter enn formene. Trykk deigen godt ned i formene og skjær bort overflødig deig.

Fyll: Hakk nøttene i matmølle eller mal de på mandelkvern. Bland nøtter, melis og egg godt sammen. Fordel fyllet i godt smurte sandkakeformer og stek de midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Kilde: ho Wenche