Om Kakemonsen.no

Kakemonsen.no er etablert av 4 kakeentusiaster i Bergen. Vår ambisjon er å skape et spesialisert nettsted for kaker og bakst til glede for både bakere og andre som kanskje er mest opptatt av å smake. Vi har selv kaker som hobby (fordelt på begge de nevnte kategorier), mens vi i arbeidstiden konsentrerer oss om informasjonsteknologi. 

Matoppskrifter er noe av det som nettet virkelig er velegnet til. Smaken skifter, nye kaker kommer, nye ingredienser dukker opp. Kokebøkene klarer ikke å følge med. Hvor mange kokebøker har du i hyllen der f.eks. de store slagerne fra 90-tallet, dajm-iskake, gulrotkake og brownies er med? 

Vi har ofte brukt nettet til å søke etter oppskrifter, men det er få oppskiftbaser som både er brukervennlige, innholdsrike og lette å søke i. Derfor har vi laget det selv.

Vi håper du får glede av Kakemonsen.no og håper at du gir oss en tilbakemelding dersom det er noe du savner eller syns vi burde endre.

Og det viktigste av alt: Del dine beste kakeoppskrifter med oss! På den måten blir Kakemonsen.no enda bedre, til glede for deg og for andre kakemonser!

Oddny Ringheim, Terje Monssen, Nils Fjærvik & Christian Bakke

Kakemonsen.no tar ikke ansvar for eventuelle feil og mangler i oppskrifter og andre opplysninger på våre sider. Vi ber dere som legger inn oppskrifter om å oppgi mailadresse, slik at vi effektivt får oppklart eventuelle spørsmål. Mailadressen vises bare til oss som har redaktør-tilgang til siden.