Tilbake

Italienske skorper

Skorpene er sprø med god nøtte- og kryddersmak. Server til kaffe eller til varme eller kalde fruktsupper...
Ingredienser  
150 g smør eller margarin
2 dl sukker
3 egg
100 g hasselnøttkjerner eller mandler
7 dl hvetemel
1 ts støtt anis
3 ts bakepulver
1/2 ts salt
Slik gjør du
Rør smør og sukker godt og ha i eggene, ett om gangen. Mal mandlene.
Bland de med mel, anis, bakepulver og salt. Bland det i røra. Arbeid deigen sammen på bakebordet, form den til en tykk rull.
Legg rullen på bakepapir på stekeplaten og klem den litt flat så den blir ca. 8 cm bred.
Stek den ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Avkjøl rullen noe før den skjæres i ca. 2 cm brede skiver med skarp kniv.
Del skivene i to, tørk de i ovnen ved samme temperatur i 10 minutter.
Kilde: ho Wenche