| 
				
					| Italienske skorper |  
					|  |  
					| Skorpene er sprø med god nøtte- og kryddersmak.
Server til kaffe eller til varme eller kalde fruktsupper... |  
					| 
							
								| Ingredienser |  |  
							
									| 150 g smør eller margarin 2 dl sukker
 3 egg
 100 g hasselnøttkjerner eller mandler
 7 dl hvetemel
 1 ts støtt anis
 3 ts bakepulver
 1/2 ts salt
 
 |  |  
					| Slik gjør du |  
					| Rør smør og sukker godt og ha i eggene, ett om gangen. Mal mandlene. Bland de med mel, anis, bakepulver og salt. Bland det i røra. Arbeid deigen sammen på bakebordet, form den til en tykk rull.
 Legg rullen på bakepapir på stekeplaten og klem den litt flat så den blir ca. 8 cm bred.
 Stek den ved 200 grader i ca. 30 minutter.
 Avkjøl rullen noe før den skjæres i ca. 2 cm brede skiver med skarp kniv.
 Del skivene i to, tørk de i ovnen ved samme temperatur i 10 minutter.
 |  
					| Kilde: ho Wenche |  |