| 
				
					| Islandskake / Pappa-Ivars favorittkake |  
					|  |  
					| Denne kaken er vel egentlig litt dessertkake, men kan brukes til "vanlig" også. Kjempegod! |  
					| 
							
								| Ingredienser | Bilde |  
							
									| 4 eggehviter 2 dl sukker
 2 dl kokos
 2 kokesjokoladeplater
 1 pakke vaniljekrem (fx piano)
 1 kremfløte
 |   |  |  
					| Slik gjør du |  
					| Pisk eggehviter og sukker stivt, bland i kokos og den ene platen med kokesjokolade; grovhakket! Hell dette i en springform, stekes på 160 grader, ca en time. Avkjøles. Legg så vaniljekrem over. Pisk fløten og bland i smeltet kokesjokolade. Ha dette over vaniljekremen. Settes i kjøleskap til servering. |  
					| Spesielle egenskaper |  | Glutenfri, Uten hvetemel |  
					| Kilde: Heidi |  |