Kake med is, varm sjokoladesaus og tyttebær | 
				 
				
					 | 
				 
				
					| Kaken er holdbar og kan lages på forhånd, men må serveres rett etter pynting. | 
				 
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									  | 
								
							 
							
							
									Kake: 200 g smør eller margarin 4 dl sukker 3 egg 6 dl hvetemel 1 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker 1 dl melk
  Sjokoladesaus: 50 g smør eller margarin 100 g mørk sjokolade 3 ss melk 1 dl melis
  Fyll: 1 liter vaniljeis ca. 1 dl frosne tyttebær | 
								
							 
						 
					 | 
				 
				
					| Slik gjør du | 
				 
				
					Rør smør og sukker luftig. Tilsett eggene, ett om gangen og rør godt. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker og vend forsiktig i røren vekselsvis med melken. Ha røra i godt smurt 2 liters form (gjerne pipeform). Stek kaken ved 175 grader i ca. 70 minutter, eller til den er gjennomstekt. La kaken avkjøles før den hvelves.
  Sjokoladesausen lages ved å blande alle ingredienser i en kjele. La alt smelte sammen på middels varme. Fyll hullet i midten på kaken med vaniljeis. Hell over varm sjokoladesaus og strø på frosne tyttebær.
  | 
				 
				
				
					| Kilde: ho Wenche | 
				 
				
			 
		 |