Tilbake

Kransekaketerte

Ingredienser  
250 g kransekakemasse
1/2 eggehvite (mellomstor)
2 ss melis
Fyll:
1/4 l kremfløte
2 ss melis
1/2 ts finrevet appelsinskall
3 ss friskpresset appelsinsaft
3 kiwifrukter i skiver
eller 500 g friske jordbær
Slik gjør du
Rør kransekakemassen sammen med eggehviten og melisen. legg et stykke bakepapir i klem mellom bunn og ring i en springform (22 cm).
Pensle papiret med smeltet smør. Fordel kransekakeblandingen i formen og la den gå litt opp på sidene. Stek på en plate midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Pisk fløten nesten stiv og smak den til med melis, appelsinskall og -saft.
ved servering fordeles fløteskummet på den avkjølte tertebunnen, legg frukt/bær oppå.
Kilde: ho Wenche