Tilbake

SARAH BERNHARD

45 stk.
Ingredienser Bilde
250 gr mandler
3 1/2 dl melis
3 små eggehviter

Fyll:
200 gr smør
3 dl melis
3 eggeplommer
1 plate smeltet sjokolade (det stod revet sjokolade i oppskriften, men jeg syns det ble bedre med smeltet).


Glasur:
3 plater sjokolade
4-5 gode ss delfiafett
SARAH BERNHARD
Slik gjør du
Visp eggehvitene stive. Bland i melis og skåldede, malte mandler. Sett røren med to teskjeer på bakepapirkledd plate.

Stekes på180 grader i ca 10 min.
Avkjøles litt før de tas av med en skarp kniv.

Fyll:
Bland smør, melis og eggeplommer til en smidig krem. Rør i revet sjokolade. Legg fyllet på bunnen av kakene i en pyramideformet topp.
Sett kakene kaldt til fyllet er helt stivt.

Glasur:
Smelt sjokoladene og tilsett delfiafettet. Dypp kakene i glasuren.

Oppbevares i fryseren.
Kilde: Catherine (oppskrift og foto)