Tilbake

LYS SJOKOLADEKAKE

Passer i langpanne eller i en 28 - 30 cm rund form.
Ingredienser Bilde
3 egg
4 dl sukker
(vispes til eggedosis)
225 g margarin smeltes
6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
2 – 3 ss kakao siktes i
2 dl melk has i røren sammen med margarin


Fyll /Glasur:
100 gr smør
300 gr melis
3 ss kaffe
2 ss kakao
2 ts vaniljesukker
Rom essens
LYS SJOKOLADEKAKE
Slik gjør du
Bland alt og ha i formen. Stekes på 160 – 180 ° i ca. 40 min.
Fyllet:
Smelt smør og ha i resten av ingrediensene. Rør kraftig og legg på kaken mens den ennå er litt varm.

Smelt hvit sjokolade og pynt med den! Jeg har laget hjerter av hvit sjokolade.

Kilde: Tekst og foto: Linda Janson Amundstad