| 
				
					| Urtebrød |  
					|  |  
					| Dette smaker best samme dagen. Uunnværlig til koldtbord, grillmat, fondue, supper.  Dette har vi brukt i mange anledninger, alltid like vellykket. |  
					| 
							
								| Ingredienser | Bilde |  
							
									| 25 gr gjær 3 dl vann
 1 ss olje
 2 ts sukker
 1 dl hakka ferske urter eller 2-3 ss tørka (ta det du har /liker)
 1 egg
 ca 8 dl hv. mel
 |   |  |  
					| Slik gjør du |  
					| Lag vanlig gjør deig. Hev. Du kan lage rundstykker, rundstykkebrød (rundstykker satt for tett sammen sånn at de hever i sammen) eller slik som vi har gjordt de siste gangene: Hell deigen ut på et steikebrett, klapp den ganske flat 2-3 cm.  og etterhev den. Sprinkle over med god olivenolje, og litt havsalt før steiking.
 
 Steikes i 15-20 min (alt etter utforming) i 200 grader.
 |  
					| Spesielle egenskaper |  | Lite kunstige stoffer/halvfabrikata |  
					| Kilde: Hilde |  |