Tilbake

Kokosboller

Kokosboller kvalifiserer vel ikke helt til betegnelsen konfekt, men gode er de ihvertfall.
Ingredienser  
5 dl farin
2 dl vann

9 plater gelatin
1ss vaniljesukker

1 pl. kokesjokolade
1/2 pk. delfafett
kokosmasse
Slik gjør du
Kok opp sukker og vann.
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i noen minutter.
Smelt gelatinen i vannbad.
Bland den smeltede gelatinen og vaniljesukker i sukkervannet. Avkjøl noe. Pisk til massen er helt stiv.
Sett boller på bakepapir med skje. La dem stå i ca. 12 timer.
Smelt kokesjokolade og delfafett i en skål, ha kokos i en annen skål.
Dypp bollene først i sjokolade, deretter i kokos. Sett dem på papir,og la sjokoladen stivne.
Spesielle egenskaper
Glutenfri, Skal ikke i stekeovn, Uten egg, Uten hvetemel
Kilde: Karen