Tilbake

Elsies eplemuffins.

Ingredienser  
1 egg
60 gr sukker
250 g. siktet hvetemel
1/4 ts salt
2 ts bakepulver
2-3 ss honning
2 dl kulturmelk eller helmelk
150 g epleskiver

Brunt sukker og kanel som strø.
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 180 g. sett 12 store muffinsformer (Gjerne oljepenslede silikonformer)
Skjær eplene i skiver , med skall og uten kjernehus. Ha sukker og egg i en bolle.pisk til eggedosis. Ha i honning og epleskiver. Rør videre for hånd.
I en annen boller siktes hvetemel, bakepulver og salt. Ha epleblandingen og melken vekselvis oppi det tørre. Rør forsiktig. Fyll formene 2/3 fulle.
Dryss brunt sukker og kanel over.
Stekes midt i ovnen i 20-25 min. Avkjøl.
Kilde: Elsie