Hjemmelagde Kokosboller | 
				
				
					 | 
				
				
					| Disse kokosbollene fant jeg i et ukeblad og jeg ville så gjerne dele den med dere. De er kjempegode og vanskelig å unngå når man først har smakt en. Nyt! | 
				
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									  | 
								
							 
							
							
									Skum: 4 1/2 dl farin                                                                                                2 1/2 vann (kokes i 12 minutter)
  10 plater gelatin 1 1/2 dl vann (løses opp over damp) 2 ts farin 
  Sjokoladetrekk: 1 plate mørk kokesjokolade 1/2 dl kaffe 50 g smør ev. litt melis
  HUSK: Kokosmasse! | 
								
							 
						 
					 | 
				
				
					| Slik gjør du | 
				
				
					 Gjør alt som står øverst før du pisker alt i ca. en halvtime til de blir hvitt, klissete og luftig. Ta en spiseskje og fordel bollene på et smurt stekebrett. Når bollene har stivnet (ca. 2 timer) dyppes de i det flytende sjokoladetrekket og rulles i kokos. Så lar du sjokoladetrekket stivne og de er klare til å nytes!
  Tips: Disse smaker aller best når de hentes opp fra fryseren rett før de skal serveres! | 
				
				
				
					| Spesielle egenskaper | 
				
				| 
				Velegnet til frysing | 
				
				
					| Kilde: Trine |