Tilbake

Kavli ostekake

Ingredienser  
Kavli ostekake
1 boks SIBAS Havrekjeks (ikke fullt hele boksen)
200 gram meierismør
1 pk sitrongele
1 eske Kavli Naturell smelteost
125 gram melis
3 dl Q kremfløte
2 ts vaniljesukker
3 dl Q lettrømme
Slik gjør du
Sibas Havrekjeks knuses og blandes med det smeltede smøret. Press ned i en rund form. En pk sitrongele blandes med 2,5 dl vann og avkjøles til den er kald (men ikke stiv). En eske Kavli Naturell smelteost (200 gram) blandes med melis. Q kremfløte og vaniljesukker piskes til krem, og blandes med ett beger Q lettrømme. Bland ost, gele og kremblanding, og ha oppå bunnen i formen. Sett i kjøleskap til toppen er stiv. Pynt med krem og frukt etter eget ønske. Server kaken kald.
Kilde: Dag Henning Fjeld