Tilbake

Toscakake III i langpanne

Oppskriften rekker til en liten langpanne, pass på at den rommer ca 3 liter, slik at det er plass til både kake og toscamassen, den bobler litt når den stekes. Eventuelt doble oppskrift for stor langpanne.
Ingredienser Bilde
BUNN:
4 egg
250 gr sukker
250 gr hvetemel
2 ts bakepulver
4 ss fløte
200 gr meierismør

TOSCAMASSE:
150 gr mandler -grovhakkes
150 gr meierismør
150 gr sukker
0,5 dl fløte
3 ss hvetemel




Toscakake III i langpanne
Slik gjør du
BUNN:
Eggene piskes godt, pisk inn sukkeret.
Hvetemel og bakepulver has i sammen med 4 ss fløte
Meierismøret smeltes

TOSCAMASSE:
Blandingen varmes - kort oppkok og haes over halvstekt kake.

Stekes ved 175 grader i 30 min, så i 20 min etter at Toscamassen er hatt på.

Spesielle egenskaper
Rask å lage, Velegnet til frysing
Kilde: Helèn