| 
				
					| Pai med Rips |  
					|  |  
					| Smaker aller best med ferske bær! Du kan spise den med vanilje-is til =D |  
					| 
							
								| Ingredienser |  |  
							
									| 3-4 porsjoner 
 3 dl hvetemel
 100 g margarin
 2 ss vann
 
 Fyll:
 3 ss sukker
 masse rips
 |  |  
					| Slik gjør du |  
					| Smuldre smøret in i melet og bland inn vann. 
 Bland rips og sukker.
 
 Hvis du vil ha strimler oppå paien, ta av litt av deigen.
 Trykk paideigen ut i formen og tøm ripsene ned i formen. Legg evt. strimler av deig over.
 
 Stek på 225 grader i ca.35 min.
 
 
 |  
					| Spesielle egenskaper |  | Uten melkeprodukter |  
					| Kilde:  RH |  |