| Boller II | 
				
					|  | 
				
					| Disse bollene blir alltid vellykket. Holder lenge uten frysing. Deigen er flott til skillingsboller ( kanel i svingene). | 
				
					| 
							
								| Ingredienser | Bilde |  
							
									| 3,5 dl melk 9 dl hvetemel
 100 gr smør
 1 dl sukker
 50 gr gjær
 1 ts bakepulver
 1 ts kardemomme
 |   |  | 
				
					| Slik gjør du | 
				
					| Bland alt det tørre. Rør gjæren ut i litt lunken melk. Smelt smøret og bland det i resten av melken. Elt deigen.
 Det er viktig å la deigen heve til dobbel størrelse. Trilles ut til boller (16-20 boller etter hvor store du vil ha dem) og heves videre i ca. 1 time.
 Stekes på 225 grader i ca. 8 min.
 | 
				
				
					| Spesielle egenskaper | 
				| Velegnet til frysing | 
				
				
					| Kilde: Maya |