Horn II | 
				
				
					 | 
				
				
					| Nydelige horn som ikke er hverdagsmat. | 
				
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									  | 
								
							 
							
							
									4 dl melk 60 gr gjær 200 gr smeltet smør 4 egg 80 gr sukker 800 gr hvetemel | 
								
							 
						 
					 | 
				
				
					| Slik gjør du | 
				
				
					Bland tørrgjæren og sukker i hvetemelet. Bland smeltet smør og lett sammenvispede egg i melken og ha dette i hvetemelet. Settes til heving til dobbelt størrelse. Del deigen i fire deler og kjevle ue hver del til en runding. Del hver runding i 8 og trill hver del fra yttersiden og inn til midten. Heves  og stekes på 225 grader i 10 minutter.
  | 
				
				
				
					| Spesielle egenskaper | 
				
				| 
				Velegnet til frysing | 
				
				
					| Kilde: Maya |