| 
				
					| Kokosbollekake II |  
					|  |  
					| Fantastisk stor kokosbolle! Skikkelig noe for søtmomser! |  
					| 
							
								| Ingredienser |  |  
							
									| 8 eggehviter 6 kopper sukker
 13 plater gelatin.
 
 120g delfiafett
 1 plate kokesjokolade (100 g)
 kokosmasse.
 |  |  
					| Slik gjør du |  
					| Eggehviter og sukker piskes stive i 20 min.  Gelatinen bløtes, smeltes og blandes i. Helles i en rund bolle/form. For å hindre at  kokosbollekaken ikke slipper bollen, bør du legge plastfolie i bollen og dra forsiktig av kaken når den er stivnet.  Settes kjølig til neste dag. Hvelves på fat.  Delfiafett smeltes sammen med sjokoladen som helles over kaken. Dryss på kokos. |  
					| Spesielle egenskaper |  | Skal ikke i stekeovn |  
					| Kilde: elsie |  |