Rusta-Margit sine potetmelstopper | 
				 
				
					 | 
				 
				
					| Gammel oppskrift fra Ylvisaker i Sogndal. | 
				 
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									Bilde | 
								
							 
							
							
									1/2 kg potetmel 250 g sukker 125 g hvetemel 1 egg 250 g smør 1 ts vaniljesukker 1 ts hjortetakksalt | 
									 
									 | 
								
							 
						 
					 | 
				 
				
					| Slik gjør du | 
				 
				
					Smuldre smøret i melet. Tilsett det andre, bland sammen. Deigen er litt smuldrete til å begynne med, så det er lettest å kna den sammen på benken. Trill deigen ut til godt fingertykke pølser, del opp i biter, trill ut runde topper som du setter på bakepapirkledd plate. Stekes ved 180 gr. 15-20 min. Kakene skal være ganske lyse. | 
				 
				
				
					| Kilde: Ingebjørg | 
				 
				
			 
		 |