Blåbærkake i langpanne | 
				
				
					 | 
				
				
					| Kaken kan bakes med speltmel. | 
				
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									Bilde | 
								
							 
							
							
									400 g margarin 3 1/2 dl farin 3 egg 9 dl hvetemel (siktet speltmel) 1 1/2 ts bakepulver
  Fyll: 2 beger lettrømme 2 egg 1 1/2 dl farin 3 ts vaniljesukker
  2-2 1/2 dl blåbær eller annen bær | 
									 
									 | 
								
							 
						 
					 | 
				
				
					| Slik gjør du | 
				
				
					| Smør og sukker røres hvitt. Tilsett ett og ett egg i røren. Miks inn mel og bakepulver. Bres i en langpanne med bakepapir. Fyllet vispes sammen. Legg bærene på kakerøren og hell fyllet over. Stekes midt i ovnen. 200 gr. Ca 30 min.  | 
				
				
				
					| Spesielle egenskaper | 
				
				| 
				Lite kunstige stoffer/halvfabrikata, Stor langpanne, Velegnet til frysing | 
				
				
					| Kilde: Maja Nordahl Jørgensen |