Tilbake

Makroner med sjokoladekrem

Til ca. 20 doble makroner.
Ingredienser Bilde
50 g finmalte mandler
125 g melis
4 ss bakekakao
2 eggehviter
1 knivsodd salt

Sjokoladekrem:
400 g lys kokesjokolade
1,5 dl matfløte
150 g smør
Makroner med sjokoladekrem
Slik gjør du
Bland mandler, melis og bakekakao.
Sikt blandingen.
Visp eggehvitene stive med saltet og vend de i kakaoblandingen.
Sett topper av røren med teskje på bakepapirkledd stekebrett-
med god avstand. Stekes ved 200 grader i 6-8 minutter midt i ovnen.
Avkjøl de litt på brettet før de legges over på rist.

Kremen:
Smelt sjokolade, fløte og smør på svak varme. Rør hele tiden.
Avkjøl kremen og visp den luftig med håndmikser.
Smør kremen på kakene og legg de to og to sammen
Kilde: ho Wenche