| Komtessekake | 
				
					|  | 
				
					| Denne kaken kan du ikke stå for. Himmelsk. | 
				
					| 
							
								| Ingredienser | Bilde |  
							
									| Nøttebunn: 300 g hakkede hasselnøtter
 400 g melis
 7 g kanel
 5 eggehviter
 
 Nougatkrem:
 100 g melis
 100 g smør
 100 g nougat eller lys kokesjokolade
 
 Fyll:
 100 g aprikossyltetøy
 
 Pynt:
 100 g kokesjokolade
 litt frukt
 |   |  | 
				
					| Slik gjør du | 
				
					| Stivpisk eggehvitene, pisk inn melisen til slutt. Vend inn kanel og hakkede nøtter. Smør eller sprøyt massen ut i tre like store rundinger a ca 20 cm på bakeplater dekket med  bakepapir. Stek bunnene ved 180 g i 15-20 min. 
 Pisk ingrediensene til nougatkremen med mixer til den er lett og luftig.
 Smør bunnene med aprikossyltetøy og legg sammen med kremen. Ikke krem oppå men pynt med smeltet kokesjokolade i valgfritt mønster.
 | 
				
				
					| Spesielle egenskaper | 
				| Rask å lage | 
				
				
					| Kilde: Mormor |