Tilbake

Kalaskake

En blanding av bløtkake og sjokoladekake. Søt, frisk og deilig.
Ingredienser  
4 egg
2 dl farin
2 dl hvetemel
1 ts vanilijesukker
2 ts bakepulver
50 gr raspet kokesjokolade

Fyll:
1 pk fløte
1 liten boks fruktcoctail

Glasur:
50 gr smør
50 gr kokesjokolade
1 ss kaffe
melis
Slik gjør du
Pisk eggedosis, sikt i de tørre ingrediensene og til slutt raspet kokesjokolade. Stek i form 24 cm, nederst på 175 grader ca 3o min.

Del kakebunnen i 2 og dynk den med saften fra fruktcoctailen. Stivpisk fløten og bland med frukten. Legg halvparten av fyllet mellom bunnene. Resten på toppen.

Lag glasur slik:
Smelt smøret og ha oppi sjokolade og kaffe, la sjokoladen smelte. Ha i litt melis til halvtykk grøt, avkjøl. Tilsett mer kaffe om den blir for tykk. Hell glasuren over toppen av kaken og sett kjølig til servering.
Kilde: Sweet sugar