Tilbake

Marengskake med bringebær og kiwi

Enkel og god kake av marengsbunn. Alle typer frukt og bær passer godt som pynt på denne kaken. Bunnen kan lages i god tid på forhånd. KJEMEGOD!
Ingredienser  
4 store eller 5 små eggehviter (kjøleskapkalde)
3 1/2 dl sukker

Pynt
2-3 dl pisket krem
2-3 ts vaniljesukker
Bringebær eller andre bær
3-4 kiwi (kan sløyfes)
Slik gjør du
Pisk eggehvitene stive. Pisk i sukkeret litt av gangen. Ha røren i rund form 24 cm. Sett formen inn på nederste rille i 225 gr. Senk varmen til 50 gr og la den stå en halv time. Slå av ovnen og la kaken stå i ovnen til den er kald.

Dekk straks før servering med pisket krem og bær.
Spesielle egenskaper
Rask å lage
Kilde: Mormor