Tilbake

Franz Josephs konfektkake II

Ingredienser Bilde
Kakebunn:
150 g sukker
4 eggehviter
150 g mandler

Sjokoladekrem:
4 eggeplommer
1 ss vaniljesukker
2 ss kakao
150 g melis
150 g margarin

Sjokoladetrekk:
1 plate kokesjokolade
1/2 dl kremfløte
25 g kokosfett
Franz Josephs konfektkake II
Slik gjør du
Pisk eggehviter og sukker til stiv marengs, vend inn malte mandler.
Ha massen i smurt og strødd form, 24 cm.
Stek bunnen ved 180 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl den.
Bland sammen alt til kremen og kjør den i en mikser til den er luftig.
Bre den utover den avkjølte kakebunnen. Sett kaken kaldt.
Smelt sjokoladen i kremfløten og kokosfettet, avkjøl blandingen noe og smør den over KALD sjokoladekrem.
Kilde: ho Wenche