Tilbake

Torunns lagkake

Kokosbunn kan sløyfes og den er fortsatt snadder. Je personlig syns den blir bare bedre dess lenger den får stå. (je sjøl pleier å legge den ferdig i frysen og tar den opp derfra og da har alt fått trekt seg godt sammen!)
Ingredienser Bilde
Bunn:
1.5 dl flytende margarin
600 gr farin
4 egg
600 g hvetemel
50 g kakao
6 dl melk
2 ts bakepulver
2 ts natron
1 ts vaniljesukker

Kokosbunn:
4 eggehviter stivpiskes
140 g melis
140 g kokosmasse
1 ts bakepulver

Krem:
6 eggeplommer
90 g melis
150 g mykt smør
150 g smeltet sjokolade



Torunns lagkake
Slik gjør du
Bunn: Pisk eggedosis, bland alt godt sammen. Holder til 2 springformer.
Nederst i ovnen 180 grader i ca 45 min.

Kokosbunn:
Bland alt godt sammen. Nederst i ovnen ca 45 min på 175 grader

Krem:
Pisk egg og melis godt sammen, ha i smør og sjokolade.


Bygg opp kaka slik:
Sjokobunn, krem, kokosbunn, krem, sjokobunn og til slutt krem.
Kaken kan deretter trekkes med marsipan eller lignende.
Kilde: Oppskrift og foto: Torunn