Tilbake

ISHAVSKAKE

Ingredienser  
Bunn:
4 eggehviter
2 dl sukker
2 dl kokosmasse
2 plater mørk kokesjokolade

Fyll:
4 eggeplommer
1 dl fløte
1 dl sukker
100 g smør
vaniljesukker
1 pk svisker
3 dl fløte
Slik gjør du
Bunn:
eggehviter og sukker stivpiskes før kokosmasse og hakket kokesjokolade blandes inn.
Stekes på nederste rille, 175grader, 60 minutter.

Fyll:
Eggeplommer, 1dl fløte og sukker kokes. Ha deretter i smør og litt vaniljesukker mens det er varmt og avkjøl deretter.
Sviskene kokes i litt sukkervann og hakkes lett.
3 dl fløte piskes til krem.

Når kakebunnen er avkjølt helles først sviskene over, deretter den avkjølte gulkremen. Like før servering bres et lag med krem over samt et dryss med hakket/revet sjokolade.

Kaka er kjempegod og blir en hit i alle sammenhenger!! :)
Kilde: Mae-mor