Tilbake

orangelady

Ingredienser  
NØTTEBUNN
200G HASSELNØTTER
2,5 DL SUKKER
4 EGGEHVITER

FYLL
1,5 DLAPPELSINJUICE
150G GUDBRANDSDALSOST (G35)
2 EGG
1DL SUKKER
1/2 TS KANEL
4 PLATER GELATIN
2 DL KREMFLØTE
1 TS VANILJESUKKER

PYNT:
1 BOKS MANDRARINBÅTER
1 PK APPELSINGELE
Slik gjør du
PISK EGGEHV.OG SUKKER STIVT. BLAND I HAKKEDE NØTTER. HAES I RUNDFORM (24CM DIAMETER). STEKES I 180 GR VARM OVN CA 30 MIN.

LAG FYLLET IMENS: LEGG GELATIN I BLØT I LITT KALDT VANN. VARM OPP APPELSINJUICEN OG RØR INN REVET BRUNOST TIL EN JEVN RØRE. LA DEN AVKJØLE MENS DU PISKER EGGEDOSISEN AV EGG OG SUKKER . BLAND INN OSTERØREN. TA GELATINEN OPP OG KLEM UT VANNET. LA DEN SMELTE I LITT KOKENDE VANN UNDER OMRØRING. RØR DEN INN SAMMEN MED KANELEN. STIVPISK KREMFLØTEN MED VANILJESUKKER OG VEND DEN INN MED LETT HÅND. LA FYLLET STÅ I KJØLESKAPET EN 1/2 TIME. BRE DEN UTOVER NØTTEBUNNEN FOR DEL MANDARINBÅTENE OVER . SETT EN RING RUNDT KANTEN AV KAKEN OG HELL OVER DEN NESTEN STIVNEDE GELEEN . SETT KAKEN KALDT TIL DEN SKAL SERVERES.
Kilde: KH