| Hildes beste sjokoladekake  | 
				
					|  | 
				
					| Denne gode sjokoladekaken har mamma laget mange ganger til meg , og den er bare så god...
smelter i munnen... og den er kjempe fin og fryse med glasuren på..
kaken er til en liten langpanne. | 
				
					| 
							
								| Ingredienser |  |  
							
									| Kaken: 200 g smør
 2 1/2 dl vann
 4 ss kakao
 4 1/2 dl sukker
 4 1/2 dl mel
 1/2 ts natron
 2 egg
 1/4 dl rømme
 
 Glasuren:
 100 g smør
 6 ss kaffe
 4ss kakao
 350 g melis
 1 ts vaniljesukker
 |  | 
				
					| Slik gjør du | 
				
					| Kaken: Smør, vann og kakao kokes opp i en kjele, ta gryten av varmen og tilsett resten.
 hell røren i en liten langpanne og stek kaken på 180-200 * C  i 20-30 min.
 
 Glasuren:
 Alt kokes i en kjele og helles over kaka mens den er fortsatt varm.
 
 
 | 
				
				
					| Spesielle egenskaper | 
				| Barnas favoritt, Rask å lage, Velegnet til frysing | 
				
				
					| Kilde: Hildes beste sjokoladekake |