Marmorkake II | 
				 
				
					 | 
				 
				
					| Den kan bli litt brent på toppen når den ikke er helt gjennomstekt, da legger du bare et stykke bakepapir oppå og fortsetter å steke den. Meget god og veldig enkel å lage. | 
				 
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									  | 
								
							 
							
							
									200 gr margarin  250 (3dl) sukker (Røres hvitt)
  3 egg (tilsettes ett om gangen) 240 gr (4dl) hvetemel 2 ts bakepulver 2 ts vaniljesukker 1 dl fløte/melk 1-2 ss kakao (røres inn i halve røra) | 
								
							 
						 
					 | 
				 
				
					| Slik gjør du | 
				 
				
					Du blander alt og tilsetter kakaoen i halve røra til slutt. Bruk en form som rommer ca. 1,5 liter. Husk å smøre formen først. Så tar du litt hvit røre i et godt lag. Så legger du hele den brune røren oppå, rører forsiktig i røren med en gaffel eller skei, og legger resten av den hvite røra oppå tilslutt. Stekes i midten av ovnen i ca 1 time og 15 minutter. Steketemperatur 180 grader. | 
				 
				
				
					| Kilde: Lone | 
				 
				
			 
		 |