Tilbake

Sjokohavreflarn

ca. 25 stykker.
Ingredienser Bilde
150 g smør
2 dl sukker
2 dl havregryn
2 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
1/2 dl kaffefløte
1/2 dl lys sirup
ca. 150 g mørk sjokolade
Sjokohavreflarn
Slik gjør du
Smelt smør og rør inn det øvrige til en jevn røre. Sett røren med en barneskje på bakepapirkledd stekeplate.
Ha godt mellomrom mellom kakene- de flyter utover. Stek ved 175 grader i 7-8 minutter på midterste rille. Pass på så de ikke blir brent.
Løsne havreflarnene etter kort tid, rull de samen før de stivner helt. La de avkjøles på rist.
Smelt sjokoladen i kjele eller vannbad. Dypp en del av havreflarnen i sjokoladen. Legg de på bakepapir og la sjokoladen stivne. Oppbevares kjølig.
Spesielle egenskaper
Rask å lage, Uten egg
Kilde: ho Wenche