Tilbake

Ananasdrømmer

Ingredienser  
2 kooper sukker
3 kopper hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2 egg
1 kopp melk
150 g smeltet smør
1 boks ananas (små biter)
100 g skåldete mandler
Slik gjør du
Pisk eggene sammen med melk og smeltet smør. Bland i alt det tørre og rør det til en smidig deig. Rør inn bitene med ananas og de hakkede mandlene.
kle en langpanne med bakepapir og smør den godt. Hell deigen i den smurte formen.

Stekes ved 200 - 225 grader i ca. 20 min.

Glasur:
200 g melis siktes sammen med 1 ts vaniljesukker. Tilsett 4 ss ananassaft, 1 ss smeltet smør og 1 eggeplomme.
smør glasuren utover den avkjølte kaken. Når glasuren er helt stiv, skjæres kaken opp i firkanter. Pynt gjerne med litt hakkede mandler.
Spesielle egenskaper
Rask å lage
Kilde: JMB