Tilbake

Kokosrull

Ingredienser  
3 egg
1 1/2 dl sukker
3/4 dl hvetemel
3/4 dl kokosmasse
1 ts bakepulver

Fyll:
1 1/2 dl melk
3 dl kokosmasse
75 g smør eller margarin
1 1/2 dl melis
1 eggeplomme
Slik gjør du
Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland sammen mel, bakepulver og kokosmasse og vend det forsiktig i eggedosisen. Legg et bakepapir i langpanna og bre røra utover. Stek ved 225 grader midt i ovnen 8-10 minutter. Legg i mellomtida et bakepapir på bordet, dryss over litt sukker og kokosmasse. Hvelv kaka på papiret og dra av det papiret kaka ble stekt på. (Det hjelper å pensle kaldt vann på papiret - da løsner det lettere). Legg langpanna over kaka og la den bli kald.
Kok opp melk, hell den over kokosmassen. Avkjøl blandingen. Rør smør og melis hvitt og porøst, ha i eggeplommen og kokosblandingen litt etter litt under omrøring.
Bre kokoskremen utover kaka og rull den sammen fra langsiden. Legges med skjøten ned på et kjølig sted.
Kilde: ho Wenche